Tips & Informatie

Zuurvrije C1000 New Care
Zink New Care

Een sterk immuunsysteem vormt de basis voor je gezondheid. Als je immuunsysteem goed functioneert, krijgen vreemde indringers geen kans, ben je weerbaar en houd je je gezondheid intact. Lukt het je immuunsysteem niet om goed te reageren, dan is het omgekeerde waar en dat kan je gezondheid beïnvloeden. Zeker vandaag de dag is een goed werkend immuunsysteem essentieel. Vitamine D, C en Zink zijn hierin heel belangrijk.

Een goede basis

Vitamine D speelt een belangrijk rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer. Deze vitamine draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem.

Ook vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. Het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem doordat het natuurlijke immuunsysteem van lichaamscellen wordt geholpen.

Zink is betrokken bij talrijke reacties van het immuunsysteem en draagt hierdoor bij aan een normaal functionerend immuunsysteem. Het helpt het natuurlijke afweersysteem van lichaamscellen en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.


Kwaliteit en zuiverheid

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom
zorgt New Care Supplements ervoor dat alle
voedingssupplementen voor topsporters
voldoen aan de normen van het Nederlands
Zekerheidssysteem Voedingssupplementen
Topsport (NZVT) en zijn getest op de
afwezigheid van doping gerelateerde stoffen.

De zuiverheid van deze supplementen wordt
onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd
en gecertificeerd laboratorium. Hiermee biedt
New Care Supplements de hoogst mogelijke
kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als
topsporter onbezorgd concentreren op wat er
écht toe doet: het leveren van topprestaties.


Proteine shake

Hoe maak je een Dutch Max Proteïne shake

Mix 1 banaan, 5 aardbeien, 200ml melk in de mixer (of met staafmixer) voeg er 1 schep New Care proteïne poeder door en mix het nog even door en klaar is kees een heerlijke after workout smoothie

Tip: je kan de aardbeien ook vervangen door bv bessen etc.

Voor meer informatie over New Care proteïne poeder klik hier


Multi vitamine

De uitgebreide formule van New Care Multi

New Care Multi is een uitgebreide formule met de belangrijke vitaminen en mineralen in een goede dosering. Eenvoudig in gebruik, want er is maar één tablet per dag nodig. Net als al onze andere producten bevat New Care Multi zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een optimale en krachtige aanvulling. Goed opneembaar, van natuurlijke oorsprong én geschikt voor vegetariërs! 

Maar wat zijn nu precies de wijzigingen in New Care Multi?

Voor een optimale benutting en werking van de B-vitaminen is in deze nieuwe variant voor alle B-vitaminen gekozen voor een combinatie van de biologisch actieve, omgezette vorm en de vorm zoals die in de voeding voorkomt.

Vitamine K is in deze nieuwe variant toegevoegd in de vorm van vitamine K2 als menaquinon-7. Dit is een heel goed opneembare, effectieve vorm van vitamine K die lang actief is in het lichaam.

Er is gebruik gemaakt van hulpstoffen uit natuurlijke bron, waarmee New Care Multi een heel zuivere manier is om te voorzien in de dagelijkse behoefte voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

New Care Multi wordt speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het Nederlandse voedings- en leefpatroon. Helemaal afgestemd op jou dus.

Meer weten over dit product klick hier

multi 60 tabletten

Zuiver presteren en het beste uit jezelf halen

Extra ondersteuning met voedingssupplementen voor topsporters

Als topsporter of als je op een andere manier actief in het leven staat, ben je heel bewust met je lichaam bezig. Je wil immers iedere dag het beste uit jezelf halen. Hierin investeer je zoveel mogelijk, zodat je steeds opnieuw topprestaties kunt leveren. Een goede gezondheid, voldoende kracht en een goed uithoudings- en prestatievermogen zijn hierbij net zo belangrijk als de capaciteit om goed te herstellen van de inspanningen die je levert. New Care Supplements heeft voedingssupplementen ontwikkeld die hierin een aanvullende rol kunnen spelen.

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde en evenwichtige voeding helpt je beter presteren en zorgt voor sneller herstel. Uitgangspunt van New Care Supplements is niet voor niets dat de basis altijd ligt in een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Voedingssupplementen kunnen extra ondersteuning geven.

Om je te helpen om optimaal te presteren, biedt New Care Supplements een assortiment voedingssupplementen aan, afgestemd op de behoefte van iedereen die met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur of voor het plezier en iedereen die op een andere manier een actief leven leidt.

Meer weten over supplementen voor topsporters klik hier


Translate »